Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


29.jan.2012 22:19

Vi fikk ikke mer enn 30 minutter før han måtte gå og jeg måtte starte å fin skrive alt for å lage et bra innlegg på siden. Idet jeg la telefonen på plassen sin kom Issi trampende inn på kontoret med alle tingene sine og hev dem over min pult før hun gikk fordi og satte seg ved sin pult.

?Ja, skal du bare la det ligge der, eller skal du gjøre jobben din? Og skaff en latte til meg!? sa hun slemt. La fra      seg sine helt nye Gucci briller. Jeg kunne se at de var nye for di kom fra den helt nye koliksjonen jeg hadde siklet på. Jeg gadd ikke krangle med henne.
 

 Så jeg tok jakken hennes, og lue hengte det opp før jeg dro på starbucks og skaffet henne en ren classic kaffe.

Men da jeg kom tilbake måtte jeg stoppe langt borte fra pulten min, da jeg så Issi stod lent over pulten min. Jeg holdt meg bak en planete i det ene hjørnet, og bare så på.

Jeg kunne se hun trykke rundt som besatt på pc?en, men hva det var hun dreiv med kunne jeg ikke se fra min synsvinkel. Dum var jeg å, jeg hadde ikke med meg blackbarryen min så jeg kunne ta bilde av henne gjøre det heller. Etter ikke veldig lang tid fant jeg ut at nok var nok, så jeg rettet på klærne mine og gikk mot henne.

Jeg lover, hun hoppet himmel høyt da jeg trampet ekstra mye på vei bort til henne med en rask gange.

 -Madde


Skrevet 29.jan.2012, 22:19 i FanficKommentarer


Legg igjen en hilsen


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits