Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


24.feb.2012 16:04

One Direction består av Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne, Niall Horan og Louis Tomlinson, ikke sant?


Selvfølgelig! 

Men det viser seg at det også finnes et band med samme navn som holder til i USA, og enkelte medier skiver at One Direction kanskje må kjempe for navnet sitt. 

Britiske One Direction har virkelig gjort seg svært kjent i verden og på tirsdag mottok de den prestisjefylte prisen for årets beste britiske singel med låta «What Makes You Beautiful».

Etter mye oppmerksomhet har de dukket opp på radaren til det amerikanske bandet One Direction, og nyheten har skapt mye drama, skriver TheHotHits.com (Ekstern lenke).

Sender hilsen til norske fans!

Liker musikken deres


Den amerikanske versjonen av One Direction slapp albumet sitt «The Light» i 2011, så også disse guttene har holdt på en stund. 

Etter nyheten kom frem har det imidlertid skapt en del drama, og bandet har mottatt svært sure beskjeder fra fansen til One Direction i Storbritannia. 

Dette er jo veldig synd siden guttene kan fortelle at de ikke har noen ting i mot verken Harry, Zayn, Liam, Niall eller Louis, og liker musikken deres svært godt. 

- Vi hater på ingen måte One Direction i Storbritannia og de hater ikke oss. De har sagt at de liker musikken vår, og det samme gjør vi, skrev dem på Youtube-kontoen deres. 

- Vi skjønner at stoltheten til fansen går dypt, men hvis du dropper band-navnet, hva har du da? Du har fortsatt bra musikk. Vi trenger egentlig ikke å bry oss om navnet for til syvende sist er det musikken som teller, skriver de amerikanske guttene. 

-Madde


Skrevet 24.feb.2012, 16:04 i ArtikkelKommentarer

24.feb.2012, kl.16:04

:o håper ikke de må det!!


Legg igjen en hilsen


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

hits